26. 11. 2009

M3 Stuart Hybrid, pokračování

Do interieru jsem doplnil krabice s náboji pro kulomety, radiostanici, vlepil mřížku na výstup vzduchu z motoru (na obrázcích není vidět), ještě trochu dopatinoval a slepil korbu. Mřížku jsem dal i na vyříznutý vstup vzduchu k motoru. Pojezdová kola jsem použil ze stavebnice Tamiya. Jsou sice trochu užší, ale zase mají lepší tvar otvorů (Academy jsou skoro troúhelníkové, správně mají mít zaoblené rohy).


Na tomto obrázku je vidět posunutí pravého kulometu v korbě proti původnímu umístění. Také jsem odřezal plastové stěny na vnějších stranách předních poklopů. Byly příliš tlusté a při otevřených poklopech by to bylo velmi vidět. Odvrtal jsem boční průzory a doplnil vnitřní detaily.


Dalším viditelným problémem stavebnice Academy je, že blatníky začínají na boku korby, ale ve skutečnosti mají začínat pod ním. Špatně se to popisuje, proto je lepší to ukázat na obrazku. Náprava je velmi obtížná a nejspíš to nechám být.


4 komentáře:

Roman Pieron řekl(a)...

vyser sa na blatniky, podla mna je to uplna drobnost, co vobec nestoji za namahu nejak to nejak riesit. Zbytocne sa budes zdrziavat...
moje 2 centy

Matej "KaVečko" Paluda řekl(a)...

Peťo čosi? Však ten rozdiel na tých blatníkoch nie skoro znateľný. Ako ti správne píše Roman- vyondej sa na ne. Zatiaľ to je veľmi mňam mňam a teším sa až to bude na stretávke. V poslednom čase som ako na smolu nikdy nebol vtedy, keď si mal so sebou model. Tak toto si už ujsť nenechám. Navyše je to Soviet, takže to by ani nešlo.
P.S.: Skúšal som čachre s tými odkazmi na blogy a nič to nespravilo. Dokonca som to i zmazal a nanovo upol a nič.

ptr řekl(a)...

uz jsem s tema blatnikama neco spachal, tak uvidime.....
ten blog mi taky nejak nefunguje, trik bude asi v necem jinem :-(

Anonymní řekl(a)...

Mně otrávilo že horní řada nýtu na bocích je špatně a nesmysllně vysoko, je to očividné a má být od okraje cca stejně jako spodní řada.