9. 5. 2011

Jagdpanzer 38 Hetzer, část 3.

V dnešní části budou pouze dvě fotografie. Rozhodl jsem se nědělat motorový prostor a přilepil jsem kryty. Důvody byly dva:
  1. mírně zkroucená korba a nepasující motorová přepážka. V stropní části vznikla docela viditelná mezera, kterou jsem se slepením motorových krytů pokusil (aspoň trochu) upravit. I tak jsem musel střešní díl trochu "olištovat" platikovými pásky. Zajímavé, že Michal, který staví stejnou stavebnici, jen má za málo dávat fotky na svůj blog, tento problém neměl a vše pasovalo, jak má.
  2. doladit motor a celý prostor do "prezentovatelného" stavu by chtělo opravdu hodně práce.


Postupně model olepuju detaily. Chytře jsem nejprve přilepil zadní blatníky (neboť návody jsou jen pro začátečníky), a pak jsem nadával jak dlaždič, když jsem na ně dolepoval leptané držáky nářadí.
Také jsem si připravil pásy. Je na nich dost stop po vyhazovačích, ale nebude třeba tmelit všechny, protože nebudou vidět.

2 komentáře:

Vrabec řekl(a)...

no jo pekny
... co sa týka návodu (kamuflaž je pro zbabělce!) XD ... takze to zname a ohladne motoroveho priestoru ta bod č.1 - výhovorka a bod č.2 - vyhovorka :D :D :D ... takze ... jeď jak pila a Brno to isti :P

Junior řekl(a)...

dokelu, mal by som si pohnúť... no ten strop som zatiaľ detailne nerišiel ale na 1.pohľad to nebolo zle...