7. 2. 2010

Crusader AA Mk.III. díl 2

Stavba pokračuje pomalejším tempem, ale přesto se blížím k už toužebně očekávanému okamžiku, kdy slepím spodní a horní díl korby. Informací o interieru je velmi málo a proto nějakou dobu trvá, než se rozhodnu přidat další detail. Čekám na objednané podklady, takže dodělávám jen věci celkem jasné, abych se vyhnul klasické situaci, kdy se správná fotografie objeví ihned po slepení modelu do stavu, který se již nedá vrátit a neumožňuje nic změnit (stejně to tak nakonec dopadne, ale zatím se aspoň utěšuju tím, že proti tomu něco dělám).



Začal jsem také z výrobou nové podlahy věže většího průměru. Použil jsem plastové destičky tloušťky 0,2 a 0,5 mm a kulatinu 1 mm. Hlavy šroubů (na podlaze, nejsou zatím moc vidět) jsou nařezané z profilu Plastruct.



Na exterieru tanku se zatím moc práce dělat nedá. Dolepil jsem schránky připravené na fotoleptané doplňky (nalepit je teď by v mém případě znamenalo vzápětí je ulomit a poztrácet) a přídavné pancéřové desky na předek vozidla. Trochu jsem upravil hrany tak, aby vypadaly jako vyřezané autogenem.


5 komentářů:

Junior řekl(a)...

tak toto je naprostá paráda... slintám pri phľade na ten kôš vo veži

Vrabec řekl(a)...

mňamózní ... a k tomu prvému odstavcu si ťa dovolím citovať ... "stejně to tak nakonec dopadne"!!! :D :D :D

ptr řekl(a)...

Vrabec: no a neni to tak (skoro) vzdycky!?

Vrabec řekl(a)...

ako klasika ... takže si s tým čakaním moc nepolepšíš ... ono si to na teba počká aj tak :P ... :D

Roman Pieron řekl(a)...

Noooo, taketo stavby si vychutnavas, takze len pokracuj, mne sa to paci! A ak sa ti podarilo ten kos vycentrovat, tak 3x klobuk dolu...